Facebook Pixel

Piercing Malmö

Ett collage av olika piercingar jag har gjort

Hos mig får du dina piercingar utförda i en ren miljö. Jag använder endast engångsnålar, sterila verktyg och kvalitetssmycken i titan. Åldersgräns är 18 år fyllda med legitimation, men jag piercar dock yngre med målsmans tillstånd.

Tveka ej att ställa de frågor du undrar över din specifika piercing. Du kan läsa om skötselråd eller FAQ piercing här på min sida på förhand, men det är alltid bra att även fråga mig väl på plats eller vid bokning om du har några fler funderingar. Vare sig du vill ha en diskret navelpiercing, helixpiercing eller en djärvare tungpiercing, finns det alltid tips att tillhandahålla.

Tänk även på att olika typer av piercingar inte lämpar sig för alla p g a olika anatomiska förutsättningar och/eller livsstil. Här kan jag som piercare hjälpa dig med en utvärdering av tilltänkt placering samt dess för- och nackdelar.

Kontakta mig idag, så kan du få en snabb inbokning eller konsultation för din nya piercing om du är flexibel. Se dock till att vara frisk, ej på fastande mage och ta med MAX en vän vid behov.