Piercing: piercingstudio Malmö

Ett collage av olika piercingar jag har gjort

Hos mig får du dina piercingar utförda i en ren miljö. Jag använder endast engångsnålar, sterila verktyg och kvalitetssmycken i titan. Åldersgräns är 18 år fyllda med legitimation, men jag piercar dock yngre med målsmans tillstånd. Detta innebär att den juridiskt ansvariga måste vara på plats och legitimera sig samt signera ett medgivande.

Tveka ej att ställa de frågor du undrar över din specifika piercing. Du kan läsa om rutiner för skötselråd eller mer om vanliga funderingar på förhand, men det är alltid bra att även fråga mig väl i piercingstudion eller vid bokning om du har något frågetecken. Vare sig du vill ha en diskret navelpiercing, helixpiercing eller en djärvare tungpiercing, finns det alltid tips att tillhandahålla.

Tänk även på att olika typer av piercingar inte lämpar sig för alla p g a olika anatomiska förutsättningar och/eller livsstil. Här kan jag som piercare hjälpa dig med en utvärdering av tilltänkt placering samt dess för- och nackdelar.

Vill du veta mer om hur jag började pierca, gå tillbaka till första sidan.

Kontakta mig idag, så kan du få en snabb inbokning eller konsultation för din nya piercing om du är flexibel. Se dock till att vara frisk, ej på fastande mage och ta med MAX en vän vid behov.

Loading spinner ALT
Prev Next Close Gallery